+ ATG kwaliteitslabel voor Rectavit Structan en Structan Express.

Rectavit blijft niet bij de pakken zitten en laat de producten Structan en Structan Express keuren op hun prestatie voor specifieke toepassingen. De positieve evaluatie door de onafhankelijke goedkeuringsoperator TCHN (Technisch Centrum voor de Houtnijverheid) resulteert in het ATG – kwaliteitslabel.

Concreet bevestigd het TCHN dat de Rectavit Structan en Rectavit Structan Express lijmen voldoen aan de strenge eisen van de NBN EN 204 voor lijmen van het type D4. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor het lijmen van niet-dragende houtstructuren, die bestemd zijn voor toepassing in binnenklimaten met een verhoogd risico op langdurige en frequente blootstelling aan water of condensatie, of in een buitenklimaat mits een aangepaste oppervlaktebescherming (bvb. coating) tegen de directe blootstelling aan de weersomstandigheden.

Rectavit Structan en Structan Express werden bijkomend ook getest volgens de norm NBN EN 14257 (WATT’91-test) voor temperatuursbestendigheid.

Wenst u meer info over dit kwaliteitslabel?
Download ATG 14/2976 voor Structan en Structan Express via de website van de Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw.


 
  GA TERUG
 
© Rectavit N.V Ambachtenlaan 4 - B-9080 Lochristi - T: +32 (0)9 216 85 20 - F: +32 (0)9 216 85 30 - info@rectavit.be - Privacy policy - Cookie policy