+ Structan Power

Rectavit blijft verder bouwen aan het twintigjarige succesverhaal van het assortiment Structan en lanceert een nieuwe, vezelversterkte PU lijm: Structan Power.

Met Structan Power verlijmt u zowat alle bouwmaterialen op elke poreuze ondergrond, ook in vochtige omgevingen.

Dankzij de toegepaste FiberTech-technologie is Structan Power een nóg krachtigere lijm die nóg grotere toleranties aankan dan haar voorgangers. De vezelversterkte structuur zorgt voor een snelle krachtopbouw gecombineerd met een uitzonderlijke eindsterkte. Bovendien kunnen de lijmresten efficiënter verwijderd worden dankzij de snellere doorharding in de diepte. Structan Power is dan ook uiterst geschikt voor het verlijmen van hoekverbindingen in plaatmateriaal. De lijm is beige van kleur en heeft een groter vullend vermogen.

Alle Structanproducten zijn monocomponent, vochtreagerende, pasteuze polyurethaanlijmen en D4 volgens EN204/205. Ze zijn dan ook een echte aanrader indien u werkt in een vochtige omgeving, zowel binnen- als buitenshuis. De Structanlijmen zijn ideaal voor het verlijmen van houtderivaten, steenachtige materialen, metaal en vele kunststoffen, inclusief hard isolatiemateriaal.


 
  GA TERUG
 
© Rectavit N.V Ambachtenlaan 4 - B-9080 Lochristi - T: +32 (0)9 216 85 20 - F: +32 (0)9 216 85 30 - info@rectavit.be - Privacy policy - Cookie policy