+ 4 Essentiële montagelijmen voor de vakman

Montagelijmen worden gebruikt om decoratieve elementen en bouwmaterialen op allerlei ondergronden te bevestigen. Aanvangshechting en krachtopbouw zijn hierbij de voornaamste criteria.

Door de veelheid aan over-gespecialiseerde producten weet de gebruiker echter vaak niet waar eerst kijken. De Belgische lijmexpert Rectavit neemt alle twijfel weg door met 4 essentiële professionele lijmen, alle courante toepassingen af te dekken:

 1. Montage Clear:
100% transparante polymeerlijm met uiterst hoge aanvangshechting om alle courante materialen onzichtbaar te monteren. De verbinding moet niet gefixeerd worden en is na 24 uur belastbaar.
2. Montage Turbo:
Supersnelle polymeerlijm. Na slechts 20 minuten fixeren is de verbinding vast en na 3 uur is deze zelfs al belastbaar!
3. Montage Classic:
Gesolventeerde montagelijm om zelfs materialen onder spanning en 2 niet poreuze materialen te verlijmen. Na de vast-los-vast methode is de verbinding onmiddellijk belastbaar.
4. Montage Super:
Vezelversterkte, watergedragen montagelijm met uiterst hoge aanvangshechting (tot 300kg/m²). Ideaal voor alle binnentoepassingen. De verbinding zit direct vast en is belastbaar na min. 24 uur.

U vindt deze 4 essentiële montagelijmen moeiteloos terug in de betere DHZ-zaak alsook bij uw hout-, bouwmaterialen- en ijzerwarenhandel.


 
  GA TERUG
 
© Rectavit N.V Ambachtenlaan 4 - B-9080 Lochristi - T: +32 (0)9 216 85 20 - F: +32 (0)9 216 85 30 - info@rectavit.be