+ BENOveren met Rectavit

Investeren in de toekomst
De Vlaamse overheid en Rectavit hebben een renovatiepact afgesloten om de energieprestaties van elke bestaande woning op te krikken tot het niveau van de energie-neutrale nieuwbouwwoning van vandaag.

 

De lijmspecialist komt met oplossingen voor zowel het plaatsen van isolatiemateriaal en bouwfolies, als voor de daarop volgende afwerking.

Een greep uit het aanbod:

  • 1129 Fast Forward, spuitlijm voor het supersnel plaatsen van alle zachte en akoestische isolatie zoals minerale wol, akoestische matten type Accorub™ of Simfofit™, maar ook bouwfolies, dampschermen, polystyreen, ontkoppelingstrips, ...
  • EasyFix, lijmschuim voor het efficiënt monteren van harde isolatieplaten, gipsplaten, cellenbeton en andere bouwmaterialen.
  • Drystone Gel, injectiegel waarmee de strijd tegen opstijgend vocht zo simpel wordt als boren – injecteren – klaar.
  • Antivocht Buitenmuren, waterafstotende beschermlaag die o.a. in geval van een opgespoten spouw een extra bescherming biedt tegen slagregen en andere weerselementen.
  • Pro Foam Flexible, extra flexibel schuim voor een nog betere afdichting van ALU en PVC ramen en deuren in het kader van luchtdicht bouwen.

     


 
  GA TERUG
 
© Rectavit N.V Ambachtenlaan 4 - B-9080 Lochristi - T: +32 (0)9 216 85 20 - F: +32 (0)9 216 85 30 - info@rectavit.be - Privacy policy - Cookie policy